Myytävänä kultavaltaus Morgamojalla -MYYTY!-

Välineiden, valtausten ja muun ostoa myyntiä vuokrausta jne.
Kuvernööri22
Viestit: 1
Liittynyt: 24 Tammi 2022, 16:07

Myytävänä kultavaltaus Morgamojalla -MYYTY!-

Viesti Kirjoittaja Kuvernööri22 » 28 Tammi 2022, 16:25

Nyt myynnissä kauniilta ja legendaariselta paikalta hyvin valmisteltu kultavaltaus. Kaivanto peruskalliossa n. 3-4m syvyydessä, etenemissuunta, irtokivialueet, huuhdontamateriaali ja vesihuolto toimii. Varusteet huuhdonnan aloittamiseen sekä laadukkaaseen elämiseen kuuluvat kauppaan. Voimassa 4/2028, jonka jälkeen voi hakea 10v jatkoa.

Monttu tuotantovalmis. Kaivoksesta on poistettu kuntta ja ns. paskamaa. Peruskallio syvällä ja täten kaivamista riittää ja on haastavaa varsinkin vanhemmalle porukalle. Monttu täyttyy vedellä, joten vettä pumpattava jatkuvasti uppopumpulla pois. Ränneihin vesi normaalisti vesipumpulla (Honda 3" ja Panther 2"). Tämänhetkinen kaivaus on n. 30-40m2 ylhäältä ja kallion tasolta n. 4m2 (3-4m syvyydestä). Pumppujen lisäksi välineistöön kuuluu letkuja ja liittimiä, aggregaatti, 2kpl uppopumppuja sekä sankoja ja lapioita. Rännit ja kuljetushihna eivät kuulu kauppaan.

Muut fasiliteetit: kevytrakenteinen sauna, pukuhuonekatos, puucee Viibus-näkymillä, ruokailu- ja keittokatos + kaasuliesi, kaksi telttaa (puolijoukkue- ja iso Saksan armeijan teltta), petrolilämmitin, 8 kenttävuodetta ja armeijan 3 säilytyslaatikkoa.

Kirjoittele ao. S-postiin ja jätä yhteystiedot, niin kerromme lisää ja voimme lähettää kuvia s-postiisi. Voit käydä katsomassa valtausta omin päin tai tulla tutustumaan paikkaan kesäkuussa 2022. Myydään tarjousten perusteella.

teppo.talka@hotmail.com