Uusia malleja metallinilmaisimista

Keskustelua metallinilmaisimien käytöstä
Hardyman
Viestit: 48
Liittynyt: 30 Elo 2017, 12:18

Uusia malleja metallinilmaisimista

Viesti Kirjoittaja Hardyman » 26 Tammi 2018, 13:36

Makro on tehnyt uuden sarjan ilmaisimia nimellä " Kruzer", sarjasta löytyy kolme, erilaisilla ominaisuuksilla varustettua etsintä.

Gold Kruzer etsin on ominaisuuksiltaan erittäin mielenkiintoinen, taajuus 61kHz ja etsin kestää upottamisen (vesitiivis 5 m:n asti) ja langattomat kuulokkeet, hakutiloja on 6 ja erittäin selkeä näyttö. Monitaajuutta ei tässä mallissa ole mutta [multi] löytyy sarjan toisesta etsimestä. Tietoja ja kuvia löytyy netistä, mutta manuaaleja ja tarkempia yksityiskohtia, pitää vielä hetki odottaa?

Se vähäkin tieto, joka nyt on saatavilla, tukee etsimen hankintaa omaan käyttööni?

matson1
Viestit: 15
Liittynyt: 14 Syys 2017, 15:11

Re: Uusia malleja metallinilmaisimista

Viesti Kirjoittaja matson1 » 14 Helmi 2018, 16:56

joko hardyman oot etsimen löytänyt ?

Hardyman
Viestit: 48
Liittynyt: 30 Elo 2017, 12:18

Re: Uusia malleja metallinilmaisimista

Viesti Kirjoittaja Hardyman » 14 Helmi 2018, 18:37

Kyllä löysin, valitsin kuitenkin etsimeksi tuon Minelabin Equinox 800 , jossa on riittävästi ominaisuuksia, tai jos tarkasti ajattelee, niin ominaisuuksia on liikaakin? Makro Kruzer Gold kilpaili kyllä ihan kalkkiviivoille mutta kun käänsin tuon Equinoxin manuaalin, niin valinta kallistui Minelabiin.

Valinta olisi voinut mennä toisinkin mutta tällä päätöksellä nyt mennään ja opetellaan laitteen käyttöä, käyttöopasta lukien. Aivan riittävästi on opeteltavaa mutta pikkuhiljaa sitä tietoa omaksuu, kun riittävästi kertaa. Nappuloiden merkityksen kyllä oppii mutta etsimen toiminnan ymmärtäminen ja sen, mikä toiminta vaikuttaa mihinkin, tai paremminkin; mitkä toiminnat vaikuttavat toisiinsa, tai muihin valintoihin? Toinen ongelma tulee noista oletuksena olevien valintojen arvoista ja niiden vaikutuksesta esim. syvyyteen, tai herkkyyteen? Valtaosa noista arvoista on kuitenkin muokattavissa ja tallennettavissa. Muutoksia oletusarvoihin, vasta sitten, kun ymmärtää laitteen toiminnan ja tietää mitä tekee. Osa valinnoista pitää kuitenkin säätää, kuten maa-tasapaino ja "melun" vaimennus. Äänien ja kynnyksien säädöistä nyt puhumattakaan.

Nyt vain odotellaan!

matson1
Viestit: 15
Liittynyt: 14 Syys 2017, 15:11

Re: Uusia malleja metallinilmaisimista

Viesti Kirjoittaja matson1 » 15 Helmi 2018, 16:14

Nyt sitten vain reenaamaan kovasti

Vastaa Viestiin