Kultakuumeisen mietteitä

Kaikkea pohjakallion ja perämaiden väliltä
KultaHaave17
Viestit: 9
Liittynyt: 06 Syys 2017, 13:35

Kultakuumeisen mietteitä

Viesti Kirjoittaja KultaHaave17 » 03 Kesä 2019, 08:25

Nonniin :D Pihalla odottaa auto pakattuna ja kohta lähtee äijä suunnistamaan kohti Lapin kullankaivuualueita. Olen odottanut uutta prospäkkäriä, kun kuuta nousevaa, mutta vielä ei ole postissa kuulunut, joten taitaa jäädä uusi jäsenkortti saamatta, ennen reissuun lähtöä. Onkohan isokin synti, kun kumminkin jäseniä ollaan ja maksut suoritettu. Ajattelin, että otan ykkösnumeron osoitekentästä kuvan ja viimevuoden jäsenkortin matkaan, jotta voin jotenkin todistaa oikeuteni kaivamiseen. Tänävuonna alkoi lomat näin aikaisin ja koska kullankaivuu on ihan parasta lomanviettoa, niin lähdettävä on silläkin uhalla, että maa on roudassa ja räntäsateet, sekä yöpakkaset vaivaavat. Luotan kuitenkin, että ilma on nätti ja maa sula ja reissusta tulee hieno, ehkäpä tämä on sitä kullankaivajan ikuista optimismia. Palsilla on vissiin jatkolupa haussa, mutta eikös siellä saa kaivaa kuitenkin kesäkuun loppupuolelle saakka, vaikka uusi lupa ei kerkeisikään tulla, ennen kuuminta sesonkia ja vielä Palsin alueella liikkuneilta kysyisin, että missä kunnossa on tie ja pääseeköhän tuolla mun 2WD kirppuparalla edes perille :shock: Vielä kerran täytyy mennä postilaatikolle tarkistamaan, oisko päkkäri ilmestynyt ja sitten matkaan mökin kautta.

Mullis
Viestit: 25
Liittynyt: 07 Syys 2017, 10:04

Re: Kultakuumeisen mietteitä

Viesti Kirjoittaja Mullis » 03 Kesä 2019, 13:05

Terve KultaHaave ja muutkin kultakuumeen kourissa kärvistelevät.

Prospäkkäri 2/2019 on toimitettu ja varmaan jo painettukin - pdf-versiona se on jo luettavissa LKL:n kotisivuilla.
Lehden välissä toimitettavan jäsenkortin mukaan oheistaminen on sellaista käsityövaltaista näpräämistä, joten oman aikansa se ottaa.
Postin perille saaminen se vasta näpräämistä onkin, joten valistunut arvaus on että Päkkäri on perillä ihmisillä viikon 24 alussa.

Tuo on ihan hyvä konsti jäsenyyden osoittamiseen - toki voi aina pyytää kilauttamaan toiminnanjohtajallekin.
Kesäaikana Raja-Hanskilla on alueilla kulkevalla Raja-Hanskilla jäsenluettelot matkassa, joten silloin ei mitään ongelmaa olekaan.

Bizebaze Palsille on tosiaan jatkolupaa haettu. Olemassa oleva lupa on voimassa 27.6.2019 saakka, joten siihen asti ainakin voi kaivaa.
Hyvät toiveet on, että jatkolupa saataisiin ennen edellisen loppumista.

Yst.terv.
Kai J. Rantanen
toiminnanjohtaja
Lapin Kullankaivajain Liitto ry

TeemuJ
Viestit: 42
Liittynyt: 31 Heinä 2018, 13:37
Paikkakunta: Siilinjärvi

Re: Kultakuumeisen mietteitä

Viesti Kirjoittaja TeemuJ » 03 Kesä 2019, 21:32

Palsin tie on pehmeähkö reunoiltaan, kuoppaa ja pomppua riittävästi. Mutta kun katsoo mitä tekee, niin ei mitään ongelmaa (jos ei nyt kauhean matala auto ole, omallani en olisi uskaltanut ajaa)

Vastaa Viestiin