Lapin Kullankaivajain Liiton nettisivu

Kaikkea pohjakallion ja perämaiden väliltä
Jänkäkurppa
Viestit: 113
Liittynyt: 30 Elo 2017, 09:26
Paikkakunta: Kittilä

Lapin Kullankaivajain Liiton nettisivu

Viesti Kirjoittaja Jänkäkurppa » 21 Helmi 2022, 18:14

En ole Facebookissa mutta vilkaisen silloin-tällöin eli hyvin harvoin joitain avoimia fb-sivuja, mihin ei tarvitse kirjautua. Äsken avasin LKL:n etusivun ja rullasin sivun sen verran ylös että vasemmalla sivulla tuli näkyville kaikki pääotsakkeet vasemmalla. Mitään uutta asiaa ei ollut näkyvillä. Viimeisin uusi asia oli ylimpänä että risteily on peruttu. Rullasin kuitenkin sivua hieman enemmän näkyviin koska tiesin että siellä on Facebookin kirjoitettuja tietoja sekä suomeksi että englanniksi.

Yllätys, yllätys. Facebookilaisille suomea ja enlantia ymmärtäville jäsenille huomautetaan että kolmen vuoden kannattajajäsenyyden jälkeen voi hakea varsinaiseksi jäseneksi ja hakemuksen pitää olla liiton toimistossa 11.3. mennessä.
Tiedän että jotkut suorastaan asuvat fb-sivuilla mutta oletan että valtaosa ei niitä seuraa. Tästähän voisi tehdä tutkimuksenkin. Jos liiton sivuja seurataan facebook-sivuilla enemmän kuin http://www.kullankaivajat.fi/ -sivuilla niin minäkin liityn kasvokirjalaisiin. En edes tiedä onko siellä muuta tietoa kuin se mitä minäkin näen avoimilla sivuilla.