Piispanpysäkki

keskustelua LKL:n jäsenyyden eduista
matson1
Viestit: 234
Liittynyt: 14 Syys 2017, 15:11

Re: Piispanpysäkki

Viesti Kirjoittaja matson1 » 21 Elo 2018, 19:18

Itellä suht matala maavara asuntoautossa ja pituutta 7.5m, mukana kulkee 2 kpl 50cm lankunpätkää joita siirtämällä renkaan alla eteneminen on onnistunut huonoissa paikoissa, muutamiin kohtiin olen joutunut lapiolla pistämään täytettä, näin on menyt monta vuotta.

pastori
Viestit: 39
Liittynyt: 17 Marras 2017, 18:41

Re: Piispanpysäkki

Viesti Kirjoittaja pastori » 23 Syys 2018, 11:59

Näin sunnuntain kunniaksi muutama sovinnon sana tuohon keskusteluun "valtauksille menevien teiden kuntoon". Ei se Liitto noita monttuja sinne ole tehnyt, vaan jäsenten ylläpitämä liikenne valtauksille. Tosin vielähän noissa tienpätkissä on paikkapaikoin paikkoja, joissa ei vielä ole monttua. Mutta noihin jo syntyneisiin monttuihin on olemassa paljon tehokkaampi keino, kun jatkuva urputtaminen niistä. Tässä muutama vaihtoehto sille joutenololle ja ryyppäämiselle. Otetaanpa tulevana suvena heti kaivuukauden alussa kottikärryt ja viedään muutama täysi sellainen kaivuumontulta sitä rännitettyä tavaraa, sinne tien pahimmille monttupaikoille. Yhdellä kärrilliseellä paikkaa useita pieniä kuoppia tiestä nopeasti. Kun kaikki tekisivät moisen palveluksen, niin loppukesästä tiet olisivat, ellei nyt vallantien kunnossa, mutta ainakin muutaman kirosanan paremmassa kunnossa. Ne terävät kivensärmät, jotka pistävät ajourista näkyville, rikkovat helposti renkaiden rakenteita, ainakin raskaammista autoista. Niille voisi samalla näyttää vaikka kankea ja lapiollinen kottikärrystä koloon peitteeksi. Kun päivällä on kunnollinen hiki yhteisen hyvän eteen ollut, niin illalla voi sitten ottaa muutaman oluen ihan luvan jälkeen. Tuommoisia ajatelmia tässä esittelen sunnuntaipäivän ratoksi. Sitten voisi seuraavaksi mennä vaikka sienimetsään hakemaan herkkuja talven varalle...... Vielä Hanskia laintakseni " mikäpä hätä tässä melekein valamiissa maalimassa matkatessa on"

Hardyman
Viestit: 158
Liittynyt: 30 Elo 2017, 12:18

Re: Piispanpysäkki

Viesti Kirjoittaja Hardyman » 02 Marras 2018, 11:47

Palataanpa tähän keskusteluun, kun on aikaa ja palstoilla hiljaista.

Muutosvastarinta on hyvin yleinen tapa ottaa kantaa ja sitä esiintyy hyvin runsaasti, täälläkin! Kaikkea muutosta vastustetaan, jos ei nyt ihan periaatteesta mutta pelosta, tai maksujen nousua peläten. Syitä, joiden takia muutosvastarintaa esiintyy, löytyy aina ja niitä keksitään, vaikka todellisia syitä ei olisikaan. Vedotaan milloin milläkin verukkeella kuten; "ei ole ennenkään..jne", tai "jokainen voi ihan itse...jne", "tulee kalliiksi..jne. Näitä riittää vaikka kuinka!

Valtauksien ylläpitoon on kaksitapaa, joko ne hoidetaan, tai sitten ne jätetään hoitamatta ja nämä seikat koskevat myös noita "ajouria".

Olihan minulla kysymyskin; Onko jotain tietoa tämän valtausalueen laajennuksesta?

Vastaa Viestiin