Etusivu
Yhdistys
Uutiset ja tapahtumat
Myynnissä
Jäsenasiat
Kultakisat
Jäsenvaltaukset
Lapin Kullankaivajain Liitto ry
Gollediggi
Bizebazé Palsi
Piispanpysäkki
AuH Aureus
Nurkanvaltaus II
Karuoja kakkonen
Petronellan Pysäkki
Rönkön Neloset
Lanssikuvia
Jäsenvaltaukset

Veneaikataulu 2015 Lemmenjoella

Lapin Kullankaivajain Liiton valtaukset

Jokaisella Lapin Kullankaivajain Liitto ry:n jäsenellä on oikeus kaivaa ja vaskata näillä valtauksilla omia työvälineitään käyttäen. Liitto ei järjestä majoitusta valtausalueille, vaan jokaisen on huolehdittava oma majoituksensa.
 
Ohjeita valtauksien käyttäjille:

Sallitut työvälineet ovat lulla, ränni, pieni vesipumppu, vaskooli ja lapio, sekä irtomaiden pehmittämiseen tarvittavat kuokat, hakut kanget ym.

Liitolle on ilmoitettava vuoden loppuun mennessä työhön osallistuneet henkilöt, työaika, kaivettu maamäärä ja saatu kultamäärä Kauppa- ja Teollisuusministeriölle tehtävää vuosiraporttia varten. Löytämänsä kullat kaivaja saa tietenkin pitää.

Telttaleiriytyminen alueilla on sallittua. Lähtiessänne pois, kuljettakaa syntyneet roskat ja jätteet lähimpään keräilypisteeseen. Pidetään Lappi siistinä!

Alueille ei ole ennakkovarausjärjestelmiä, kaivamaan saa mennä, kun löytää paikan, jossa ei ole toista kaivajaa. Normaaleja kohteliaisuussääntöjä ja kultamaiden perinteitä noudattaen taataan jokaiselle mahdollisuus yrittää.Lapissa ja jossain muuallakin tätä sanotaan Reiluksi Meiningiksi.

Liiton hallitus toivoo, että kaivuu valtauksilla tapahtuu hyvässä yhteisymmärryksessä.

Lisätietoja kenttätilanteesta saat toiminnanjohtajalta.

Kultaisia kaivuhetkiä, toivoo LKL:n hallitus


EtusivuYhdistysUutiset ja tapahtumatMyynnissäJäsenasiatKultakisatJäsenvaltaukset