Oman tekstin muuttaminen

Ohjeita viestien kirjoittamiseen
Jänkäkurppa
Viestit: 119
Liittynyt: 30 Elo 2017, 09:26
Paikkakunta: Kittilä

Oman tekstin muuttaminen

Viesti Kirjoittaja Jänkäkurppa » 06 Helmi 2021, 09:57

Omaa kirjoitusta ei tarvitse poistaa, esimerkiksi myynti-ilmoitusta, jos tuote on jo myyty. On parempi kirjoittaa ketjuun että ”Laite on myyty”. Omaa kirjoitusta voi muuttaa mutta sitä ei voi poistaa kokonaan.

Kun kirjautuu sivulle ja menee jollekin itse kirjoitetulle ketjulle, oikeassa yläkulmassa on teksti ”Paikalla” sekä kynätunnus ”Muokkaa viestiä”. Nämä näkyvät vain kirjautuneitten kommenteissa. Kun painaa ”Muokkaa viestiä” oma kirjoitus tulee esille ja sitä voi muokata vain alkuperäinen kirjoittaja.

Yritin poistaa erästä vanhaa kirjoitustani. Kun poistin siinä koko tekstin sinistämällä sen ja deletöimällä, kaikki poistui. Esikatselua painamalla esikatseluikkunaa ei näkynyt. Kun painoin ”Lähetä”, ylös ilmestyi kirjoitus ”Viestissäsi on liian vähän merkkejä.” Loppujen lopuksi poistin kirjoituksestani kaiken muun paitsi tekstin alkukirjaimen. Nyt kirjoitukseni on lyhyt. Siinä on vain kirjain ”T”.

Minkähän mielenkiintoisen tekstin poistin melkein kokonaan.
Siinä oli kyseessä sukkahousut, ei sen kummempaa.
Etusivu > Kullankaivu > Tekniikka ja koneet > Rännit, sivu 7.

Lisäsin tämän kohtaan Ohjeita (Ohjeita viestin kirjoittamiseen), minne se kuuluukin kun se oli alunperin vain kohdassa Ostaa ja myy (Minelab 5000gpx).